Herken je dit?

Je hebt al een tijdje een bedrijf waarmee je diensten aanbiedt. Je hebt een idee waarom je je daarvoor inzet, maar vergeet het ook vaak door de dagelijkse werkzaamheden. Je maakt daardoor soms keuzes die niet passen bij wat je werkelijk wil. Je vindt het ook lastig om in drie zinnen aan partners of klanten uit te leggen wat je met dit werk wil bijdragen. Daardoor maak je jouw dromen en doelen kleiner dan ze daadwerkelijk zijn.

Kortom: je wil de visie voor je bedrijf concretiseren en eraan herinnerd worden

Je wil graag:

 • De missie/visie/kernwaarden, oftewel, de kern van jouw bedrijf samengevat op papier hebben staan
 • In drie zinnen uit kunnen leggen waar jouw bedrijf voor staat
 • Helderheid hebben in de richting waar jij met je bedrijf naar toe wil
 • Een dagelijkse reminder hebben om aan je visie herinnerd te worden
 • Je visie beter willen doorvertalen in je bedrijf
Berber Bijlsma

Dan is de Visieposter iets voor jou

En hij is nergens anders in een zelfde vorm te verkrijgen 🙂

In plaats van dat je zelf die zoektocht moet doen en jezelf moet blijven herinneren kan ik je helpen. Ik weet hoe het is om ‘kwijt’ te zijn waarom je doet wat je doet. Ik weet ook hoe het is om dat weer te vinden en het vlammetje weer op te zien laaien. Wat. Een. Feest. Daarom heb ik de visieposter ontwikkeld: omdat jouw dromen en doelen er zijn om ontdekt en aan herinnerd te worden.

Als je weet waar je voor staat, wat je wil en waarom je doet wat je doet heb je richting. En als je richting hebt, kun je veel makkelijker acties bepalen. Je kan tegenslagen beter verwerken, doordat je weet welk groter doel je dient en wat er voor nodig is.

Het is niet zo dat ik meteen na een kwartiertje bellen aan de slag ga met de poster. Het is een proces. En zo zie ik het ook met het maken van je visie: door het bezig zijn met je visie komt er zoveel in beweging. Een visie staat ook niet vast: hij kan veranderen. Geloof me: je visie is niet af als hij bij je aan de muur hangt, maar hij zorgt er wel voor dat je steeds meer gaat sturen op wat JIJ het allerliefste wil.

Investering?

€277 excl. BTW
Ik wil mijn visieposter

Dit is onderdeel van de Visieposter:

De inhoud pas ik altijd aan aan de situatie en persoon, dus samen kijken we naar wat jou helpt. Als voorbeeld zie je aan de rechterkant mijn eigen huidige visieposter.

De inhoud van de visieposter: 

 • Reminders aan jezelf, bijvoorbeeld helpende overtuigingen (Be you, Awesome) en ‘wegwijzers’ (Plezier, Lef)
 • Een gevisualiseerde metafoor die jou helpt (bijvoorbeeld de weg naar de zon, op een schip of in de natuur) 
 • Een tekst met jouw visie in dichtvorm (zie voorbeeld) óf juist concreet jouw KPI’s in tekst
 • Thuisgestuurd op A3 formaat en digitaal beschikbaar (voor de achtergrond van je telefoon)

Zo pakken we het aan:

 • 1
  Intake

  Na het invullen van het intakeformulier hebben we een intakegesprek waarbij we ingaan op jouw situatie. Ook checken we of er van beide kanten een match is.

 • 2
  In gesprek & conceptversie

  We gaan dieper in op jouw visie en alles wat daarbij komt kijken. Op basis van die input ga ik aan de slag met een conceptversie van de uiteindelijke poster.

 • 3
  Verdiepend gesprek & feedbacksessie

  Na het maken van de conceptversie bespreken we deze. We gaan nog dieper op in jouw situatie en bespreken nogmaals de poster.

 • 4
  Oplevering

  Na het tweede gesprek doe ik de oplevering: in een korte call en in jouw brievenbus. HOERA! Jij hebt visie, tijd om het te vieren.

Vragen met antwoorden

Kan ik ook een visieposter aanvragen zonder dat ik een bedrijf heb?

Nee. Ik heb ervoor gekozen om expliciet bedrijven hiermee te helpen. Maar zeg nooit nooit.. Volg me op Instagram en als het zo ver is, ben je meteen op de hoogte.

Hoe lang duurt het hele proces?

Het hele proces kan snel, binnen 1 maand. Maar het loont om het maken ervan uit te spreiden over twee maanden. Je zult merken dat de vragen een proces an sich zijn.

Kan ik hem later ook nog laten aanpassen?

Na onze laatste call is hij klaar. Wel is een nieuwe versie, inclusief call, maar €120 excl. BTW. Want jouw visie is er om met je mee te bewegen.

Klaar om de kern helder te maken? Let's go!

Je eigen visie op een inspirerende en duidelijke manier aan jouw muur