Groeitraject voor mkb

Groei in omzet door optimalisatie

Je kent het..

Jullie zijn goed in wat jullie doen en hebben doorlopend blije klanten. Je wilt een AWESOME bedrijf maken: een met grote impact, die zich onderscheid en die op zijn eigen manier de wereld verovert. Je weet dat er groei mogelijk is. Maar wie is er om te sparren over wat past bij waar je naar toe wil groeien? Wie houd je accountable voor het doorvoeren van verbeteringen en het najagen van je doelen? En hoe kun je overzichtelijk maken wat je wil gaan doen?

Berry Awesome

Je wilt graag:

 • Weten wat je moet doen om je bedrijf te laten groeien
 • Bewust en doelgericht je bedrijf optimaliseren
 • Leren wat werkt en wat niet voor jouw bedrijf
 • Doelen stellen en halen
 • Het volledige potentieel van je bedrijf benutten

Kortom: je wilt support en accountability om AAN je bedrijf te werken

Dan is het Awesome Business Traject iets voor jou ✨

In plaats van dat jij  aan de slag gaat, kan ik je helpen. Als expert op het gebied van human centered design kijk ik samen met jou en jouw team naar hoe je het potentieel van je bedrijf nog beter kunt benutten. Dit doen we door inzichtelijk te maken hoe je bedrijf er voor staat en wat er nodig is om de awesome versie van je bedrijf te maken.

Vanuit de toolbox gebruiken we wat er nodig is voor het ontwerpen van jouw ideale business. Van customer journey’s tot data analyses en van business modellen tot klantonderzoek.. Maar net wat er nodig is om verder te komen. En als daarvoor iets nodig is wat niet binnen mijn expertise valt, dan zorg ik dat je op mijn kosten bij een expert terecht kan.

We gaan vooral lekker aan het werk! Ik help jou met het ontwerpen van je ideale business.  Ik houd jou accountable. Ik vraag dus ook of je doet wat we hebben afgesproken. En samen kijken we naar de resultaten.. Want ontwerpen is het beginpunt: het realiseren is het belangrijkste.

Waarom zou je blijven doen wat je doet als je meer impact kan maken? Impact komt in veel vormen, maar wat zeg je van: een hogere omzet, meer vrijheid, een laserscherpe focus of dubbel zoveel klanten? Wat kies jij? En waarom zou je het alleen doen als je het ook samen met iemand kan doen die meewerkt voor een nog groter succes?

Wil jij jouw business naar een volgend level tillen samen met een creatieve en analytische partner? Let’s go, awesome.

Investering?

€11.188 excl. BTW
Boek een intake

Dit is wat je kan verwachten in het Awesome Business Traject

Er is geen standaard format. We vullen dit in op basis van wat je nodig hebt. Wel kun je het volgende verwachten in deze 3 maanden:

 • Tweewekelijks contact over je doelen
 • Vier sessies à 2 uur met mij, waarin we elke keer een specifiek onderdeel van je business aanpakken, zoals:
  • Uittekenen nieuw business model
  • Uitdenken nieuwe service incl. customer journey
  • Inzicht in jouw website d.m.v. online data en voorstellen voor optimalisaties
  • Je positionering bepalen in twee zinnen
  • Persona’s maken op basis van een vragenlijst
  • Een contentplan maken
  • Experimenten bedenken en opzetten
 • Mijn online toolbox met tools en methodes tot je beschikking
Berry Awesome - Geel

Zo pakken we het aan:

 • Intake

  Na het invullen van het intakeformulier hebben we een intakegesprek waarbij we ingaan op jouw situatie. Ook checken we of er van beide kanten een match is.

 • Accountability

  (Twee)wekelijks hebben we contact over je doelen: wat deze zijn en hoe het gaat.

 • Creatiesessies

  In de verschillende sessies pakken we elke keer aan wat er nodig is om verder te groeien.

Waarom ik jou hierbij kan helpen?

Ik werk alweer jaren voor grote organisaties als Pearle, Randstad, Heineken Experience en Achmea International. Waarbij ik de rechterhand ben van Marketing Managers om ze focus en richting te geven. Om ze bij te sturen, ze te begeleiden en ze de argumenten te geven voor belangrijke beslissingen. Al weet ik inmiddels ook dat bij zulke grote organisaties het creatievermogen en -snelheid een stuk lager ligt. Terwijl ik juist aanga van dat creatievermogen van kleinere organisaties waar snel veel meer mogelijk is. Daarnaast heb ik de papieren en de kennis om vanuit marketing en design met je mee te denken over wat jouw ideale klant nodig heeft om voor jou te kiezen. Ik geloof erin dat je als MKB zo veel groter bent dan je denkt, want juist jij kan mensen raken.

Wil je meer lezen over mij, zoals mijn verdere werkervaring of wat anderen van mij vinden? Dat kan op mijn ‘Over Berry‘ pagina. Of simpelweg even kennismaken? Neem dan contact met me op.

Vragen met antwoorden

Ik heb geen website en/of geen online data, is dit dan ook voor mijn bedrijf?

Nee. Dan kom ik niet uit de verf. Dan heb je nog werk aan de winkel. Kom over een tijdje bij mij terug.

Ik ben solo ondernemer, is dit dan iets voor mijn bedrijf?

Er zijn solo ondernemers die heel ver zijn in hoe zij hun business runnen, met een team van ondernemers die structureel voor ze werken. Herken jij je daarin? Dan is dit zeker iets voor jou! Maar ben je nog vooral zelf aan het werk, dan is het wellicht minder passend voor jou. Al nodig ik je uit voor een kennismaking als je zelf de interesse voelt. Dan bespreken we de ‘fit’ in een call.

Is het delen van mijn data noodzakelijk?

Noodzakelijk, nee. Maar het geeft mij een goed beeld van wat je klanten doen. Denk bijvoorbeeld aan Google Analytics: ik zie hoe klanten online met jouw merk interacteren en ook waar de grootste afhaak plaats vindt.

Wie ben ik?

Wil je eerst nog meer over mij lezen?

Lees 'Over Berry'

Heb je een vraag die hier niet tussen staat? Stuur me dan zeker een bericht.

Stuur bericht

Klaar om next level te gaan met jouw bedrijf? Let's go!